Neem contact met ons op

Het team van Meubles Richard verwelkomt u van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 19u, elke zaterdag van 10u tot 12u en van 14u tot 19u en elke zon- en feestdagen van 14u30.

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend onze showroom te bezoeken of om maak een afspraak en profiteer van persoonlijk advies van onze adviseurs en interieurprofessionals.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +32 (0)61.31.21.40 en per e-mail op info@richard.be.

U kunt hier direct een afspraak maken met onze binnenhuisarchitect of met een van onze verkoopmedewerkers . Op deze manier heeft de persoon die je ontmoet alle tijd die ze nodig hebben om aan jou te besteden!

Richard Meubels:
Frankrijkstraat 74
6820 Florenville
België

U kunt ons ook een bericht sturen via het bijgevoegde contactformulier. We zullen zo snel mogelijk reageren.

Om uw verzoek zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, vragen wij u het onderstaande formulier nauwkeurig in te vullen.

BELANGRIJK

Houd er rekening mee dat de informatie die u ons stuurt essentieel is om u te kunnen informeren en in geen geval aan derden zal worden verstrekt. 

Uit ervaring weten we dat een telefonisch contact een beter inzicht geeft in uw wensen. Het is daarom noodzakelijk dat het opgegeven telefoonnummer correct is.

Altijd met het doel u de best mogelijke service te bieden, raden we u aan uw verzoek zo goed mogelijk te omschrijven (de eenvoudige vermelding van de productreferentie is niet voldoende om u te antwoorden) . 

Wij kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen in onze showroom, wij nemen graag telefonisch contact met u op om u te adviseren en te ondersteunen bij de realisatie van uw project.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.