Onze winkel

Ongetwijfeld de mooiste designmeubelzaak van België!

Ons team heet u van harte welkom en staat tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen. Ontdek nu de diensten en producten die beschikbaar zijn in onze winkel. Wij wensen u een uitstekend bezoek en hopen u snel te zien in onze winkel.
Richard Furniture, in Florenville, België, is verheugd u kennis te laten maken met kwaliteitsmeubels uit heel Europa. Onze merken werken samen met gerenommeerde ontwerpers en bieden u uitzonderlijke meubels. Kwaliteitsmeubilair, onze keuze.
  
Ook op zon- en feestdagen geopend, is onze meubelzaak de perfecte plek om je huis in te richten. De kwaliteitsmeubelwinkel Meubles Richard in Florenville, België , biedt u zijn gloednieuwe site aan. Na een volledige renovatie van de 5.000m² van onze showroom moest ook het webplatform up-to-date worden!
  
De site is een grote selectie meubelen , gemaakt tussen al onze merken meubelen, decoratie en andere. We wilden nog uitgebreider zijn door onze artikelen verder te detailleren en u alle artikelen in onze winkel op de site te laten zien. Geen online aankoop mogelijk, alle aankopen worden in de winkel gedaan.
   
Wij kunnen u informeren via ons contactformulier. Maar het beste is nog steeds om ons te bezoeken. U kunt direct een afspraak maken via de website, of zelfs zonder afspraak langskomen. De winkel ligt vlakbij Luxemburg en op een boogscheut van Frankrijk ( open op zon- en feestdagen ).

Telefonisch contact: +32 61 31 21 40

Adres: 74 Rue de France, 6820 Florenville, België