Wilt u een overkapping op maat voor uw interieur?

De luifel is het nieuwe ontwerp dat een ruimte volledig transformeert.

Het geeft het charme, vergroot het, moderniseert het...

En ja, luifels zijn in de mode! Het is net dat beetje extra voor je interieur.

Het merk waarmee we werken is onberispelijk. We hebben nog nooit klachten gehad van onze klanten, ze zijn allemaal tevreden!

Hun luifels zijn van hoogwaardige Franse makelij. Het is een perfecte technische en esthetische oplossing om uw binnenruimte op een elegante manier af te bakenen.

De glazen scheidingswand structureert uw interieur en brengt lichtheid en stijl.
Deze beglaasde structuur heeft echte voordelen voor de inrichting van uw interieur, een zekere ruimtewinst en een betere lichtinval terwijl de privacy van elke ruimte behouden blijft.

Als u een overkapping in uw huis of appartement wilt plaatsen, kunt u met de bijbehorende afmetingen naar onze winkel in Florenville komen. Onze interieurarchitect maakt voor u een inschatting en een plan van uw toekomstige overkapping. We hebben monsters van de verschillende kleuren beschikbaar, u hoeft alleen maar uw keuze te maken! Er zijn verschillende soorten overkapping, te zien bij " overkapping " op onze site.

Hier zijn enkele soorten in foto's:

Nadat de overkapping is besteld, is er een vertraging van ongeveer acht weken voor levering. Het zijn onze monteurs Julien en Alain die het glazen dak in uw woning komen plaatsen!

Aarzel niet langer en maak een afspraak met onze architect om uw toekomstige overkapping te plannen!