In een paar stappen je woonkamer inrichten

Combineer comfort en design voor uw verblijf

EEN woonkamer cocon, comfort, ontwerp?

Richard Furniture biedt een grote keuze aan: inrichting voor uw woonkamer ruimte .

Van designmeubels hoogstens comfortabel , u vindt verschillende stijlen en maten in de winkel die het beste bij u passen.

Een deel van onze catalogus vindt u al op onze website. Daar zijn veel producten te vinden, ingedeeld naar kamer in huis.

Op onze site kunt u de kamer selecteren die u wilt inrichten en alle bijbehorende artikelen bekijken, of specifieker zijn in uw onderzoek, bijvoorbeeld om alleen naar banken te zoeken . In elke subsectie zijn er filters om je zoekopdracht nog een keer te verfijnen: Wil je een leren 3-zitsbank met een chaise longue? Selecteer de filters en je vindt de bank van je dromen!

Aarzel niet om, om soms de kwaliteit van onze producten te begrijpen en te zien, kom naar de winkel! U kunt een afspraak maken via onze website (tabblad "afspraak"), ons bellen op +32 61 31 21 40, of zelfs komen zonder uzelf aan te melden!

Wanneer u in de winkel bent, kunnen wij u helpen bij uw keuzes. We weten ervan, we kennen de producten die al dan niet kunnen worden begeleid voor een harmonieuze decoratie. Corine, onze interieurontwerper, kan u begeleiden als u maatwerk wilt! Daarnaast kunt u in onze showroom bepaalde artikelen bekijken en hebben wij stalen van alle coatings, in al hun kleuren. U heeft de keuze uit talloze mogelijkheden!